”Vi er begejstrede for det arbejde, Jørn Deleuran har udført for Parasport Danmark og Special Olympics Danmark, og vi ser frem til at samarbejde igen i fremtiden.”

Jannik Lund Andersen, kommunikationskonsulent

”Jeg bestilte fotograf Jørn Deleuran Frederiksen til at tage billeder af praktiserende læge Karsten Rejkjær Svendsen. Og den opgave løste Jørn godt. Jeg fik forskellige typer af billeder af lægen, så jeg havde noget af vælge imellem. Og alle billederne havde fanget den praktiserende læge på en fin og skarp måde. Jeg er kun tilfreds med Jørns arbejde!”

Anders Heissel, journalist for Ugeskrift for Læger

“Vi har kendt Jørn Deleuran i mange år som en meget dedikeret pressefotograf og fotokunstner. Bl.a. har vi benyttet ham, da vi havde regentparret på besøg i vort showroom i Ringkøbing. Her var hans professionalisme af afgørende betydning”

Henrik Sørensen, direktør OneCollection

”Vi har brugt Jørn Deleuran til både portræt- og reportageopgaver. Han fanger hurtigt en idé, og bidrager selv med konstruktive input, som tilfører billederne dynamik. Jørn er nem og behagelig at omgås, og de fotograferede virker afslappede. Efterbehandlingen er hurtig og kompetent. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Jørn, og jeg kan varmt anbefale andre at bruge ham.”

Torben Lund Christensen – redaktør på Fagbladet Landinspektøren 

”Jeg lavede en aftale med Jørn vedrørende en opgave, der krævede en høj grad af fleksibilitet og tilpasning. Han løste opgaven yderst tilfredsstillende og jeg har efterfølgende flere gange hyret ham til forskellige opgaver. Jørn er utrolig behagelig at arbejde sammen med og meget lydhør overfor ens krav og specifikationer, hvilket resulterer i et produkt af høj kvalitet. Jeg har flere gange anbefalet Jørn til andre.”

Lisbeth Jensen, Projektleder Ringkøbing Fjord Turisme

”Vi havde en konkret fotografisk opgave, der hurtigt skulle løses. Efter en kort telefonisk samtale med Jørn Deleuran kunne hele opgaven overlades til ham. Jørn Deleuran arrangerede selv hele opgaveløsningen og leverede med meget kort varsel en serie rigtig fine fotografier. Jeg er meget tilfreds med vores samarbejde med Jørn Deleuran.” 

Jonas Ruban Agersnap -kommunikationsrådgiver hos Kompetencesekretariatet

”Videbæk Bogtrykkeri A/S og Rasmussens Bogtrykkeri har brugt.

Jørn Deleuran til så forskelligartede fotoopgaver som kreative bogillustrationer og tekniske optagelser af vindmøllestyringer.

Jørn Deleuran mestrer, efter vores opfattelse, kombinationen af faglig dygtighed og kreativitet.

Han er god til at lytte og afkode behovet.

Det er en fotograf vi trygt sender ud til vore kunder…”

  • Tommy Eriksen, indehaver

”Vi har med stor succes brugt Jørn Deleuran ved flere lejligheder. Både til reportagefotos fra begivenheder og til alternative profilfotos. 

Uanset hvilken opgave han får, får vi altid gode og spændende billeder ud af det. Han er grundig i sin forberedelse til opgaverne, hvilket betyder, at vi får mere, end vi selv havde haft fantasi til.

Karina Lodberg,

UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern

”De allerbedste anbefalinger her fra! 
Efter Lem Kirke var blevet renoveret og havde fået ny alterkunst i 2013, bestilte menighedsrådet Jørn til at tage fotos af det nye farverige rum bl.a. til brug på kirkens hjemmeside. 

Det blev til en serie meget smukke fotos – også fra skæve vinkler og med Jørns særlige sans for at indfange detaljer. Udover at billederne bruges i forskellige sammenhænge i kirkeblad og til PR for arrangementer, så har menighedsrådet været så glade for billederne, at de er blevet printet på store lærreder og brugt som udsmykning i et kirkehus.   

Jørn har tillige taget en serie fantastiske fotos af en stor flok aktive konfirmander i præstegårdshaven og skoven, mens de lavede forskellige samarbejdsøvelser. Serien blev efterfølgende brugt i forbindelse med deres konfirmation.  

Jørn er meget behagelig at samarbejde med, venlig, sympatisk, opmærksom, og så er han kreativ, iderig og yderst kompetent til sit arbejde!”

Hanne Byskov, sognepræst