personligt

januar 9, 2022
Vinder af gavekort på 1 stk. fotografering, samt prints; fam. Kristensen ved Hobro. Jytte og Olav Kristensen vandt gavekortet i forbindelse med EM 2013 for sportsarabere på Vilhelmsborg i august. I deres smukke have fandt fotograferingen sted sidst i august. Deres åring Kuna Asil (Poliana (mf. Balaton) x Kunar T. (ff. Nadir I)) blev i datteren Trine Vinther Kristensens kyndige hænder ført frem foran lærredet.
Vinder af gavekort på 1 stk. fotografering, samt prints; fam. Kristensen ved Hobro. Jytte og Olav Kristensen vandt gavekortet i forbindelse med EM 2013 for sportsarabere på Vilhelmsborg i august. I deres smukke have fandt fotograferingen sted sidst i august. Deres åring Kuna Asil (Poliana (mf. Balaton) x Kunar T. (ff. Nadir I)) blev i datteren Trine Vinther Kristensens kyndige hænder ført frem foran lærredet.

    Leave a comment

fotojournalistik Previous post fotojournalistik
Next post erhverv
Total: